Valutaer 

F.A.Q

1. Hvordan betaler jeg for min ordre? Har jeg mange valg?


Vi modtager betaling via kreditkort eller Paypal nu. På nuværende tidspunkt kan vi acceptere Master Card, Visa Card.With kreditkort, kan du foretage betalingen hurtigt og sikkert på line.There er mange fordele ved at bruge kreditkort online Betaling:

 • (1). Betaling kan ske direkte og umiddelbart efter indsendelse af ordren.
 • (2). Du behøver ikke at dele nogen af ​​dine fortrolige finansielle detaljer med vores hjemmeside. Betalingen er godt under kontrol og beskyttelse.

2. Hvorfor kan jeg ikke bruge kortet normalt?

 • (1). Dit betalingskort er ude af rådighed omfanget af banken.
 • (2). Online betaling træk ved dit betalingskort er endnu ikke blevet åbnet.
 • (3). Der ikke er tilstrækkeligt fond i dit kort.
 • (4). Kortnummeret eller adgangskode, du indtastede, er forkert.
 • (5). ID-kortets nummer, du indtastede er forkert.
 • (6). Dataoverførsel banksystem er unormal.
 • (7). Netværk Afbrydelse.
 • (8). Beløbet for betaling er ulige til en stykpris.
 • (9). Hvis dit visum, er MASTER effektiv, den vigtigste årsag, der forårsagede dit kort kan ikke arbejde normalt er, at du ikke har gjort 3D verification.The 3D verifikation er en gratis tjeneste, som kreditkortselskab for at garantere den sikre online shopping for customers.You direkte kan ringe til din kortudstedende pengeinstitut for at bede dem om at tilføje denne form for service for dig. PS: Med hensyn til VISA-kort, er denne service hedder Verified by Visa tjeneste; Med hensyn til MasterCard kaldes MasterCard Secure Code service.Actually dette giver dig en sikker kode til at sikre din personlige brug af dit kort i for at undgå forekomsten af ​​svig.

3. Er det en sikker hjemmeside?


Ja, det er en 100% sikker hjemmeside. Du kan se vores hjemmeside er krypteret af en 1024 bit SSL global server certifikat. Alle dine oplysninger behandles på vores hjemmeside er krypteret under overgang.


4. Hvordan udveksler jeg poster?


Den bedste måde at sørge for en udveksling er at kontakte vores personale, som vil give dig korrekt vejledning vedrørende netop din ordre. Enhver udveksling scenario kan være anderledes, og der kan være tidspunkter, hvor vi kan hjælpe dig med at undgå unødige omkostninger ved at sende dine emner tilbage til os.


5. Hvordan man kan spore min forsendelse?


Når din ordre er blevet afsendt, vil vi give dig et tracking nummer, skal du indtaste dit trackingnummer på relevante site nedenfor for at spore din forsendelse: http://www.dhl.com

Bemærk: DHL: En-route tracking oplysninger er tilgængelige, når pakken ankommer til destinationslandet


.

6. Hvordan bestiller jeg jeres produkter?


at bestille et produkt skal du blot klikke på 'Tilføj til indkøbsvogn' knap, som ligger ved siden af ​​produktets billede. Når du har valgt det element, du ønsker at købe klikke på "Fortsæt shopping" til at købe flere varer, eller hvis du har lavet en fejl eller ønsker at fjerne et element skal du klikke på 'update-kort' for at slette punktet fra din indkøbskurv. Når du har udfyldt vælge dine emner klikke på 'Checkout "for at gøre dit køb. Dette vil påbegynde tjek og betaling proces. Bare følg alle anvisningerne, der skal indsamle oplysninger, såsom skibsfart og betaling detaljer. Når din ordre er blevet behandlet, vil du modtage en e-mail, der bekræfter dit køb.


7 Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre til tiden?


Gå ikke i panik - kontakt vores kundeservice team, der vil undersøge, hvorfor din ordre ikke er blevet leveret og gør deres bedste for at løse eventuelle problemer for dig, så kontakt os via outletservices@hotmail.com


8 Hvad skal jeg gøre, hvis de modtagne varer er blevet beskadiget?


Alle produkter er omhyggeligt indpakket med yderste omhu for at sikre en sikker levering til bestemmelsesstedet. I tilfælde af skader under forsendelsen, skal du indsende din skade hævder at den leverende luftfartsselskab øjeblikkeligt, og underrette os inden for 72 timer efter modtagelse af beskadigede varer af dig.


9.I lavet en fejl med min bestilling, og det er status, siger afsendt, hvad skal jeg gøre?


Hvis skoene allerede har forladt så kan vi ikke foretage ændringer i orden. Vent venligst, indtil du modtager dine sko, så e-mail til os på outletservices@hotmail.com vil vi sende dine yderligere instruktioner.


10.Can jeg annullere min bestilling?


Kundetilfredshed er vigtig for os alle. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt. Hvis din ordre endnu ikke har afsendt, kan vi annullere det for dig. Dog er vi ikke i stand til at behandle en aflysning, når din ordre er blevet afsendt. Hvis andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igennem.


Tilbage

mulberry tasker , Danmark mulberry , mulberry ægte monopol , mulberry online
Copyright © 2020 laventel.com. Alle rettigheder forbeholdes.